Schooljaar 2023 - 2024 - Jaar 1 Marketing

Leuk dat je meedoet aan ons introductieprogramma van het schooljaar 2023 - 2024. Hieronder vind je het programma en kan je de presentatie van de eerste dag nogmaals terug kijken. Tevens publiceren wij hier de laatste updates en verslagen van de introductiedagen!! Nogmaals leuk dat je er bent en welkom!! 

4 september 

Je bent vandaag begonnen op je nieuwe school en op je nieuwe opleiding. Spannend allemaal. Vandaag word je welkom geheten door je coaches (mentoren) die je het komende jaar gaan begeleiden. Bij je coach kan je met al je vragen terecht. Na de introductie ga je in groepen de stad Haarlem in, we noemen dit de Haarlem City Tour. Je krijgt hier uitleg over tijdens de introductie. Hieronder vind je de presentatie van vandaag, dan kan je alles nog eens op je gemak doorlezen. Klik hieronder op INTRO ..

Intro presentatie

Kom je vanavond thuis en je moet contact hebben met je coach? Mail dan naar je coach:

sjonker@novacollege.nl - Klas 1A bbiermann@novacollege.nl - Klas 1B mbijl@novacollege.nl (mevrouw Renses) - Klas 1A + Klas 1C rweijens@novacollege.nl - Klas 1B + Klas 1C

5 september 

Je meldt je uiterlijk 09.45 uur bij de Buddha Gym Club in Zandvoort. Plan je reis vooraf zodat je niet voor verrassingen komt te staan.
Het adres van de Club is: Boulevard Barnaart 20A in Zandvoort.
Ga je met de bus vanaf Haarlem Station? Dan vertrekt bus 81 om 08.51 uur vanaf het station. Je stapt om 09.18 uur uit op de halte Burg. van Alphenstraat. Dan is het nog 5 minuten lopen naar het strand en de Club.
Wat neem je mee? Zwemkleding, handdoek, droge schone kleding, lunch, flesje water en eventuele te gebruiken medicijnen . Het programma is om 13.00 uur afgelopen en kan je naar huis.
Kan je niet sporten door een bijv. een blessure? Ga toch naar deze bijeenkomst, je kan altijd iets doen voor de organisatie of je kan toekijken! Er niet zijn is dus geen optie.

6 september 

Op deze dag (en de komende dagen) ga je kennismaken met Scrum@school. Deze Scrum@school day 1 start om 10.15 uur. Je bent op tijd en gaat naar lokaal B017, de collegezaal.

7 en 8 september 

Op deze dagen ga je verder kennismaken met Scrum@school. Deze Scrum@school dagen starten om 09.15 uur. Dat is dus 1 uur vroeger dan de dag ervoor. Je bent op tijd en gaat naar lokaal B413 + B414 op de 4e etage.

Afmelden?

Dan volg je de procedure zoals deze eerder is besproken tijdens de introductie
1. Van te voren meldt ouder / verzorger de cursist af middels email of een briefje. 2. Lukt dat niet, dan uiterlijk 08.45 uur op de eerste dag van je verzuim. De ouder / verzorger stuurt een email naar de coach en meldt de student af via 023-5302010 - Indien beide stappen of één van de twee, niet worden gevolgd wordt het verzuim als onverantwoord afwezig gezien 3. Cursisten kunnen zichzelf NIET afmelden voor een lesuur, tenzij de 18 jarige leeftijd is bereikt en de ouders / verzorgers toestemming hebben gegeven 4. Uiteraard meldt een cursist zichzelf ook persoonlijk af bij zijn / haar Coach (of LeerJaarCoordinator - LJC) als hij / zij afwezig is

De dagverslagen!!

4 september - De Introductiedag

 We zijn begonnen, vanmorgen om 09.15 uur kwamen de nieuwe studenten binnen en je zag aan sommige gezichten dat dit best spannend is. "Wie zit er in de klas" "Wie ken ik al"  "Zit mijn haar goed" en meer van dat soort gedachten speelt door de hoofden van onze nieuwe eerste jaars.  We zijn begonnen met meer te vertellen over de opleiding en de Campus Haarlem. Na 3 kwartier zagen we dat de concentratie na 7 weken vakantie begon af te nemen. Tijd voor een drankje en hapje
 

Na de hap en de koffie / thee of frisdrank werd de "City Tour Haarlem geïntroduceerd. Via LessonUp moesten de groepen van vier studenten de stad Haarlem in en vragen beantwoorden. Om de groepen te maken werd vreemde valuta uitgedeeld en een matchende valuta betekende dat je in die groep ging plaatsnemen. 

Klassen indeling per 05 september

Hieronder de klassenlijsten per 5 september. Let op, dit kan de komende dagen nog veranderen!! Kijk goed wie nu je coach is. Wegens privacy redenen staan er geen namen maar jullie stamnummers (studentennummer)
Wordt vervolgd ...