MEMO - Events

Hoe werkt het?

Wij zijn MEMO, hét praktijkbureau van het Nova College van de opleidingen Marketing, Events en Media. Via ons praktijkbureau “huur” je studenten in voor jouw Media-, Event- en / of Marketingopdracht. Je hebt een Events opdracht die je graag door studenten laat uitwerken. Nadat je de opdracht hebt geplaatst en er gesprekken zijn geweest gaan onze studenten aan de slag. Dit doen zij door middel van de Scrum@school methode. Zij bepalen zelf wanneer wat gedaan moet worden en krijgen daarnaast workshops van professionals die hen verder helpen met de opdracht. Jij bent zelf minimaal 1 keer per week beschikbaar voor de studenten die dan vragen kunnen stellen over jouw opdracht. Naast jouw opdracht werken de studenten ook aan andere vakken, zoals talen. Het kan dus best zijn dat een opdracht vanuit de opleiding is, om de presentatie van het eindproduct ook in het Engels te geven. Zo werkt het!

Concert1

Events

Je hebt een Event opdracht. Maar wat is eigenlijk een eventopdracht welke geschikt is voor onze studenten? Denk hierbij aan het volgende:

  • Bedenken van een concept. Onze studenten verdiepen zich in jouw doelgroep en bedenken een totaal concept
  • Bedenken en uitvoeren event. Onze studenten verdiepen zich in jouw doelgroep en bedenken een totaal concept en voeren het voor je uit
  • Hulp bij events. Onze studenten maken een draaiboek en komen je assisteren bij jouw event
  • Promotie event. Een event-promotie, gericht op jouw doelgroep. En als je wil, promoten zij het zelf
Er kan ook worden gedacht aan een combinatie van bovenstaande ideeën. Heb je een ander idee? Laat het ons weten en vul onderstaand formulier in.
Stappenplan

5 Stappenplan

Heb je een opdracht voor onze studenten? Leuk ... Volg dan onderstaand stappenplan!!

Stap 1

Je hebt een idee en dat idee wil je laten uitwerken door studenten, waarbij je idee wordt bewerkt door jonge enthousiaste studenten met hun eigen ideeën en aanvullingen.

Stap 2

Je vult het formulier in, klik daarvoor op onderstaande button. Je bericht wordt zo spoedig mogelijk beantwoord. Specialisten beoordelen je opdracht of deze geschikt is voor MEMO. Is dat het geval dan maken wij een afspraak om de details nader te bespreken

Stap 3

We gaan in overleg. Je komt naar onze school, je krijgt een rondleiding, je proeft de sfeer en wij bespreken de details. Je krijgt te horen wanneer jouw project wordt uitgevoerd en door welke studenten groepen.

Stap 4

Je studenten gaan aan de slag. Je bent 1 keer per week beschikbaar om de voortgang te zien en feedback te geven aan studenten. Je ondersteunt ze als ze vragen hebben en leidt ze, onder begeleiding van ons team, naar het gewenste resultaat

Stap 5

Je product wordt opgeleverd, of studenten gaan aan de slag met je evenement. Je evalueert en beoordeelt het eindresultaat op een professionele manier onder begeleiding van ons team. Uiteraard ben en blijf je eigenaar van het opgeleverde project.